Mustjala vallavalitsus uurib tulekahju põhjusi (5)

Sel nädalal tuleb päästekeskuse ekspert selgitama Mustjala vallamajas puhkenud tulekahju tekkepõhjusi. Lisaks sellele otsustas ka vallavalitsus moodustada komisjoni, kes hakkab õnnetuse põhjuseid uurima.

“Tegemist on ju vallamajaga ja oleks võinud rängem õnnetus juhtuda ning meil on vaja teada, mis ikkagi majas tol õhtul juhtus,” ütles eile vallavanem Kalle Kolter. “See on minu kohus, ma tahan teada, mis tegelikult juhtus, kas tuli läks lahti elektrijuhtmest, suitsukonist või jumal teab millest.”

Kolter lükkas ümber külajutud, justkui oleks vallamajas tol õhtul pidu peetud, ning palub inimestel oodata ametliku juurdluse lõppemist. Kolteri sõnul oli tulekahju puhkemise ajal majas vaid üks vallatöötaja, kes õnnetuse avastas ning ka kustutama asus, saades ise põletushaavu.

Evely Aavik, Ain Lember

Print Friendly, PDF & Email