Laevaühendus on vajalik (3)

Laevaühendus on vajalik

 

Kuigi Eesti kohta räägitakse, et meie riik on majanduslikult ikka veel paremal järjel kui Läti, on lätlased siiski valmis ka praegusel raskel ajal Ventspilsi–Kuressaare laevaliini taaskäivitama. Ventspilsi linnavolikogu kiri Kuressaare linnale taotlusega otsida selleks tuge Eesti valitsuselt seda ka näitab.

Kui rasketel aegadel uusi lahendusi ei leita, langeb meie majandus edasi. Jõuab vabalangemisse, nagu meil tavatsetakse Läti kohta öelda. Ometi on Läti valitsus andnud põhimõttelise nõusoleku projekti toetada.

Saarlastel on lätlastega koostöö tegemise kogemus juba olemas. Samas pole ka see enam uudis, et maakonna majutuskohtades jääb kliente üha vähemaks. Et lätlaste huvi Eesti vastu vähenenud ei ole, on tervitatav.

Sestap soovime jõudu meie linnapeale, kes asjaajamise Eesti poolelt oma mureks võtnud on, ja nutti ka vabariigi valitsusele, et mõistetaks, mis meie saare jaoks raskel ajal oluline on.

Print Friendly, PDF & Email