Eurokandidaat Urve Tiidusest sai Hardi Tiidus (1)

Eurokandidaat Urve Tiidusest sai Hardi Tiidus

 

Ajalehe KesKus viimases numbris ilmunud Reformierakonna reklaamis on Brüsselisse kandideeriva Urve Tiiduse foto all hoopis Hardi Tiiduse nimi.

 “Esimest korda kuulen,” ütles Urve Tiidus Oma Saarele, kui säärasest reklaamis kuulis. Tiidus märkis, et Hardi Tiidusega teda varem segi küll aetud ei ole, kuid aastaid tagasi oli nii mõnigi kord uuritud, ega ta Hardi Tiidusega abielus ole.

Reformierakonna valimiskampaaniat läbi viiva agentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht Urmas Villmann tunnistas, et tegu on siiski reklaamitrikiga, mitte mingi äpardusega.

“Tahtsime näidata, et poliitikavärk ei ole surmtõsine asi,” märkis Villmann reklaami kohta, kus lisaks Hardi Tiidusele oli teiste hulgas vuntsidega Raivo Järvi, Andrus Ansipi jutu juures Siim Kallase foto ja hulgaliselt näiliselt kogemata tehtud kirjavigu.

Villmanni sõnul valiti sellise reklaami kohaks just ajaleht KesKus, kuna sel on veidi erinev lugejaskond. Mõne suurema päevalehe puhul võib Villmanni arvates küll juhtuda, et kõik lugejad ei saa naljast aru.

Print Friendly, PDF & Email