Purjus juhiga traktor riivas politseiautot (6)

Sel nädalavahetusel tabas politsei hulgaliselt joobes juhte, nende seas ka traktoriste, kellest üks riivas koguni politseiautot.

Reedel kella 11.50 ajal juhtus liiklusõnnetus Orissaare vallas Suur-Rahula külas, kus traktor riivas lahtise uksega politseisõidukit Škoda Octavia ja tekitas sellele värvikahjustusi. Traktorijuht oli purjus. Traktoril puudus kehtiv liikluskindlustuse poliis, kehtiv ülevaatus ja traktor oli registreerimata.

Politsei vanemkomissari Aare Alliku sõnul tabati sel nädalavahetusel Saare maakonnas kokku neli joobes juhti, neist kaks tänu tublidele kodanikele.
Laupäeval, 9. mail kella kolme ajal sai politsei teate, et Aste külas Kaarma vallas sõidab kaks purjus inimest traktoriga. Sündmuskohale sõitnud patrull pidaski Aste külas kinni traktori MTZ 80, mida juhtis joobnud Rein.

9. mail kell 1.55 andis kodanik teada, et Randverest liigub Kuressaare poole Ford Mondeo, mille juht on purjus. Aare Alliku sõnul tabati auto Kihelkonna ringil ning selle roolis oli alkoholijoobes Liivo, kellel lisaks puudus juhtimisõigus.

Print Friendly, PDF & Email