Karala sai uue külavanema (21)

Karala sai uue külavanema

VASTVALITUD KÜLAVANEM ANNIKA RAUD: Külaseltsi esimehelt Kaja Juulikult lilled ja rinnamärk ning tööle!

Laupäeval kogunes Karala külamajja ligi 40 inimest, et arutada külaelu pakilisi küsimusi ja valida endale uus külavanem. Ainsana oli sellele kohale üles seatud Annika Raud.

Seni oli seda kohta paar viimast aastat täitnud külaseltsi esimees Kaja Juulik, kelle sõnul on lisaks oma igapäevategemistele kahel ametipostil olla üsna keerukas.
Kaja Juulik ütles Oma Saarele, et enne kandidaadi esitamist peeti nõu paljude külainimestega ja üksmeelne arvamus oli, et Annika sobib sellesse ametisse igati.

Kauaaegne kooliõpetaja ja praegu pensionipõlve pidav Helve Teern kinnitas, et Annika on väga kena ja viisakas noor inimene. “Igatepidi aktiivne, oskab ilusasti rääkida ja on kasvatanud üles kaks nii kena koolipoissi. Mis sest kõige pisemast tuleb, praegu veel ei tea.”
Üldise naeru saatel asuti hääletama ja uus külavanem sai ametisse valitud üksmeelselt.

“Tööd saab kindlasti palju olema,” vastas Annika Raud küsimusele, milliseid mõtteid üksmeelne valimistulemus temas tekitas. “Meil on selle poolest hea, et kõik on hästi tublid igal pool kaasa lööma, tuleb vaid kutsuda. Vahetevahel on meile küll püütud inimestevahelisi probleeme kaela määrida, nagu selle tuletõrjeseltsigagi oli, aga ütlen puhtast südamest, et tegelikult meil ei ole omavahelisi probleeme,” lausus külavanem.

Ta lisas, et saab inimestega hästi läbi ja kujutab oma tööd ette nii, et räägib inimestega ja kui vaja, tuleb ette võtta käik vallamajja. Uus külavanem ei välistanud sedagi võimalust, et külavanem võiks tulevikus volikoguliikmena ka valla juhtimises osaleda.

Print Friendly, PDF & Email