Saaremaa lihatööstus tutvustas uusi suvetooteid (3)

Kolmapäeval restoranis Saaremaa Pegasus toimunud OÜ Saaremaa Lihatööstus kliendipäeval tutvustas müügijuht Marko Mägi toodangu edasimüüjatele lihatööstuse sellesuviseid uudistooteid.

Saaremaa Lihatööstuse plussina tõi Mägi esile just seda, et kõik tooted on valmistatud kodumaisest värskest lihast. Peatehnoloog Malle Mägi rääkis uudistoodetest juba üksikasjalisemalt.

Uute suvetoodetena on müügil Saare suvine šašlõkk, Pörssa grill-liha, grill-liha Kirju Kael, Saaremaa sinepisardell ja Saaremaa saunasink.
“Pörssa grill-liha on keskmisest vürtsikam ja omapärase maitsega ning tundub, et rahvale meeldib, sest müük on väga hästi käima läinud,” rääkis Malle Mägi.

Lisaks päris uutele toodetele tehakse suveks taas naturaalseid grillvorste lambasooles, mis on väga kõrgelt hinnatud üle Eesti.
“Tõeliselt head ja maitsvad – parajalt soolased, mahlakad ja vürtsikad,” kirjeldas üks degusteerija oma maitseelamusi.

Lisaks tutvustas OÜ Saare Golf juhatuse liige Aivar Aru kokkutulnuile golfikeskust, kuhu paljud olid sattunud suisa esimest korda, ja Priit Soosalu firmast Prike presenteeris veine.
Saaremaa lihatööstuse kliendipäevad toimuvad kaks korda aastas, suvel ja talvel.

Print Friendly, PDF & Email