Kihelkonna otsib rahvamaja juhatajat

Kihelkonna vallavalitsus kuulutas välja konkursi rahvamaja juhataja ametikohale. Vallavanem Jüri Saare sõnul otsitakse inimest, kes hakkaks juhtima 12. juunil avatava uue rahvamaja tegevust ning ühtlasi korraldaks ringide tööd ja kohalikke kultuurisündmusi.

Saar ütles, et päris kindlaid kriteeriume ei ole vallavalitsus uuele töötajale seadnud. “Eks me ümber rahvamaja hakkame kultuurielu korraldama,” rääkis vallajuht, lisades, et praeguse seisuga jääb ametisse ka valla kultuuritöötaja Margus Kõrgesaar, kuid temalgi on võimalus kandideerida uuele kohale.

“Asi ei ole lõpuni paigas,” toonitas Saar, märkides, et seegi ei ole veel selge, kas pärast rahvamaja juhataja töölevõtmist jätkatakse kultuuripõllul ühe või kahe inimesega. “Tahame valla kultuurielu skeemi paika panna just koos uue rahvamaja juhatajaga,” ütles vallavanem.

Rahvamaja juhataja kohale ootab Saar inimest, kel on olemas omadused ja oskused seda tööd teha. Valiku teeb valla komisjon, kuhu kuuluvad näiteks nii vallavolikogu esimees Rene Reinsoo kui ka Valve Heiberg maavalitsuse kultuuri- ja haridusosakonnast. Kandidaatide avaldusi oodatakse 28. maiks ning tööle peaks rahvamaja juhataja asuma 15. juunist.

Print Friendly, PDF & Email