Kontaktid laienevad

Kontaktid laienevad

 

Saaremaad külastas Hiina Rahvavabariigi suursaadik. Miljardirahva esindaja miljonirahva suurimal saarel. No on see maailm ikka avaraks muutunud küll.

Igast kontaktist võib midagi edasi areneda, kui vaid tahetakse. Idee hakata meie gümnaasiumis hiina keelt õpetama on igati tunnustust väärt. Keeleõppimise kõrval tulevad peagi juurde uued sidemed ja huvi meile nii kauge maa kultuuri vastu.

Meie oleme eurooplaste poolt juba avastatud maa, ega me muidu kurdaks turistide arvu vähenemise üle. Turist ihkab midagi uut ja salapärast. Seetõttu arvame, et hiinlased on kindlasti huvitatud Eesti avastamisest ja meie omakorda Hiina avastamisest.

Unistada ju võib, kuidas meie spaad on taas külastajatest nii pungil, et neid tuleb veel kümnete kaupa juurde ehitada. Idas on rahvast, keda tervendada. Jätkuks meie asjameestel vaid algatusvõimet, et teha ära see esimene samm – alustada gümnaasiumis hiina keele õpetamisega!

Print Friendly, PDF & Email