Petankerid avasid hooaja

3. mail toimus Kõrkkülas petangi käesoleva aasta karikavõistluste esimene etapp. Seega anti avalöök pea neli kuud kestvale võistlusperioodile, mille jooksul selgitatakse välja Saaremaa parim petangimängija ning püütakse juurde saada uusi petangihuvilisi.

Avaetapile kogunenud 10 mängija osavõtul toimunud võistlusel mängiti esmalt kahes alagrupis, millest pääses edasi kaks edukamat.

Huvitava võistluspäeva lõpuks ei olnud kaotuseta keegi, kuid otsustavates mängudes pani oma oskused kõige paremini maksma Marek Kolk, kes alistas finaalis Tõnu Munga tulemusega 13 : 5. Kolmanda koha mängus võitis Tarvo Pihlas Enno Kermikut 13 : 10.

Karikavõistluste raames mängitakse kokku neli üksik- ja neli paarismängu etappi, lisaks veel tulistamine. Igal osalejal lähevad arvesse kuue parema võistluse tulemused.Järgmised etapid

17. mai Laimjala paarismäng; 24. mai Kuressaare paarismäng; 7. juuni Võhma üksikmäng; 28. juuni Kiratsi tulistamine; 12. juuli Leisi üksikmäng; 26. juuli Kuressaare paarismäng; 23. august Lümanda paarismäng; 5. september Kuressaare üksikmäng.

Print Friendly, PDF & Email