Otsigem lahendust

Otsigem lahendust

 

Atraktiivse turismisihtkoha ja suvel paljude kultuuriürituste korraldajana tuntud linnas ei ole võimalik õhtusel ajal põitki tühjendada, rääkimata suuremast hädast, millega loodus meid õnnistanud on.

Kui parki veel vaksalipeldikuks nimetatud võimalus tekib, siis kesklinnas võib õhtusel ajal sõna otseses mõttes hätta jääda. Kõik linna külalised ei soovi kohe kindlasti kaunite suveilmadega kohvikutes istuda, vaid nautida linna ringi jalutades.

Kempsumajandus ennast ära ei tasu, see on selge. Ilmselgelt selle taha on asjad seni jäänudki. Bussiparkla ja selle juurde kuuluva hoone konkursid on seetõttu ka nurjunud. Mida siis peale hakata? Harjudagi sellega, et igas kesklinna hoovis võib õhtul sattuda seinamärgajale?

Me oleme ise paljuski süüdi. Kempsumajanduse ajab lisaks jooksvatele kuludele kalliks meil lõputult jätkuv vandalism. Saaks vaid teada, mis tüüpi inimesed nende hädamajade peale nii kurjad on ja miks.

Print Friendly, PDF & Email