UNICEF-i Sinine Nädal käivitus suure hooga (3)

UNICEF-i Sinine Nädal käivitus Kuressaares suure hooga juba läinud pühapäeval, mil Auriga kaubanduskeskuses sai näha moešõud.

Et aga üritused kestavad pühapäevani ning on eriilmelised, on Kuressaare kesklinnas Ferrumi esimesel korrusel avatud Sinise Nädala staap, kus noored jagavad teavet nädala jooksul toimuva kohta ning on võimalik saada ka infot UNICEF-i kohta.

Oma Saar oli esimene, kes eile staabiuksest sisse astus. Noored mehed Henri Allik, Ott Aljas ja Kristen Kannik olid parajasti ametis staabi sisseseadmisega. “Sinna nurka paneme veel laua, et need, kel soov staapi kauemaks jääda, saaksid siin lauamänge mängida,” näitasid poisid, kes on Sinise Nädala staabis ametis vabatahtlikena.

Enamik Sinise Nädala korraldajaid ongi Alliku sõnul Kuressaare linna noortekogust, neid on kahekümne ringis.
“Koos linnavalitsusega oleme neid asju teinud,” rääkisid noored, kes loodavad, et hästi mitmekülgne kava pakub nädala vältel tegutsemislusti nii lastele, noortele kui ka vanematele inimestele. Ise lubasid poisid kindlasti külastada avatud ringe huvikoolides ehk täpsemalt kaema minna laskmistreeninguid. Samuti osaleda noorte ümarlauas ning minna kinoõhtule.

Oodatuim sündmus Kuressaare linna noorte jaoks on aga poiste sõnul kolmapäeval toimuv jalgpalli sõpruskohtumine Kuressaare gümnaasiumi ja ühisgümnaasiumi vahel linnastaadionil ning muidugi ka rulluisuüritus reedel koos presidendiproua Evelin Ilvesega. “Oleme ikka mitu päeva rulluiskudel sõitmist harjutamas käinud,” tunnistasid poisid.

Sinise Nädala staap, kus jagatakse kõige täpsemat infot Kuressaare linnas sel nädalal toimuva kohta ning saab ka niisama aega veeta, on Ferrumi kaubakeskuses avatud laupäevani, iga päev kell 12 kuni 19.

Print Friendly, PDF & Email