Kas uju või lenda või sõua

Kas uju või lenda või sõua

 

Maikuu keskpaiku on ruhnlastel lootust saada laevaühendus maakonna keskusega. Ja seda mitte tänavuste erakordselt raskete jääolude tõttu. Laevaühendus on toppama jäänud hoopis asjaajamiste taha.

Kõik võimalused on ikka veel lahtised ning seni on ruhnlastel võimalik liikuda lennukiga. Kaalumisel on ka variant, et laev hakkab käima hoopis Pärnu vahet, kuna laevaühendus on ruhnlastele mõeldud rohkem kaubaveoks kui reisimiseks. Ehkki üks ei välista teist.

Vaatamata kõigele on Ruhnu ahvatlev elamispaik, sest rahvastikuränne on plussis. Kurb on vaid see, et Saaremaa kui maailma ühe suurema mereriigi toimetamised ei jõua oma väiksema vallani õigeaegselt. Et maikuus arutatakse meretuulte vallas asuva saare laevaliikluse küsimusi, näitab seda, et asjaajamist ei ole päris õigesti toimetatud.

Print Friendly, PDF & Email