Saaremaa jalgpallimeistrivõistlustel mängib kuus meeskonda

Saaremaa JK aameraaS eestvedamisel taaselustatud Saaremaa meistrivõistlustele jalgpallis, mis soikusid pärast 2003. a, registreerus 6 võistkonda.

Arvestades ala eelnevaid meistrivõistlusi, kus on osalenud 4 (1997. a) kuni 7 võistkonda (1997. ja 2002. a), on see väga korralik tulemus. Eriti headmeelt teeb asjaolu, et esindatud on piltlikult kogu Saaremaa, sest oma võistkonnad on välja suutnud panna nii Torgu, Orissaare, Leisi, Kuressaare, Kaarma ja Salme.

Mängudega tehakse algust mai lõpus ja Saaremaa 2009. a meister jalgpallis selgub 26. septembriks.
Võistkondade esindajatele toimub üldkoosolek 7. mail kell 17.00 Tallinna mnt 63, Saaremaa JK aameraaS kontoris, kus arutatakse läbi võistlustega seonduvad küsimused ja loositakse meeskonnad turniiritabelisse.

Andre Käen

Print Friendly, PDF & Email