Lugeja kiri: Hulkuvad kassid (22)

See kiri ei ole mõeldud neile tublidele kassiomanikele, kes hoolivad oma loomadest ja teistest inimestest.

Kas tahtlikult või mitte on kassiomanikud kaasa aidanud ilupõõsaste koledaks muutumisele. Kassid on maha jätnud jalustrabavaid lõhnamärke majadel, teeäärsetel hekkidel ja koridoriustel. Suvel, kui uksi veel lahti hoitakse, annab see isastele loomadele võimaluse salakesi majja lipsata ja teha seal oma manöövreid, mis ei lõhna teps mitte nagu kevadlilled.

Uskuge, need haiglase välimusega, lõhkiste kõrvade ja silmadega, pidevalt saba väristavad ja lõppematute lõhnanäärmetega kassid ei meeldi kellelegi. 

Ka meil on kodus kaks noort isast kassi, kes ei ole veel õues käinud, sest ootavad oma visiiti loomaarstile. Nemad saavad asjakohased operatsioonid läbitud, et elada õnnelikult, tervete silmade ja kõrvadega kodukasside elu. Elu, kus operatsiooni läbinud kass muutub nurruvaks kodukiisuks, kes ei häiri mitte kedagi.

Marjann Peucher

Print Friendly, PDF & Email