Soomlased huvituvad Kuressaare golfiväljakust üha enam (4)

Soomlased huvituvad Kuressaare golfiväljakust üha enam

ÄRA SEDA LAEVA PÕHJA LASE! Reedesel turismitrükise esitlusel restoranis Pegasus soovis kataloogi koostaja Reet Truuväärt Saare Golf Travel OÜ tegevjuhile Anu Lombile (seisab) tuult purjedesse, hoiatades, et ettevõtlik daam seda laeva põhja ei laseks.

Hiljutisel Helsingi vabaajamessil Kuressaare golfiväljakut tutvustanud Saare Golf Travel OÜ tegevjuht Anu Lomp tõdes, et soomlaste huvi Saaremaa vastu on endiselt suur ja meie uus vaba aja veetmise koht tõstab seda veelgi.

“Tegime Helsingis kolm päeva tõsist tööd. Soomlased näitasid meie golfiväljaku vastu tõsist huvi. Sealsed golfimängijad on suhteliselt eakad vitaalsed inimesed. Vanemas eas eestlased arvavad tihti, et neil ei ole enam aktiivse tegevuse juurde asja. Messil kogetu näitas, et põhjanaabrid on meist sportlikkus mõttes tegusamad ja mis tähtis – nad on Saaremaast huvitatud,” rääkis Anu Lomp.

Saare Golf Travel OÜ tegevjuhi sõnul hirmutas messi külastanud eakamaid golfihuvilisi vahest kõige rohkem teekonna pikkus Soomest Saaremaale.
“Nemad on harjunud golfiväljakutele tegema ühepäevaseid reise.

Kuressaares aga päevaga ära ei käi. Seetõttu rääkisime neile ka väga paljudest muudest vaba aja veetmise võimalustest nii Kuressaares kui kogu Saaremaal. Tutvustasime spaasid ja saare loodusväärtusi, meie tuntumaid turismiobjekte. Lisaks oma voldikutele ja trükistele jagasime messikülastajaile ka turismikataloogi “Saaremaa & Muhu 2009”, mis soojalt vastu võeti,” teavitas Anu Lomp.

Helsingis veendus ta selles, et Kuressaare golfiväljak võib saada üha suuremaks turismimagnetiks mitte üksnes soomlaste, aga ka teiste riikide golfimängijate hulgas.

“Me väga loodame, et suudame Saaremaale meelitada täiendavalt turiste. Kui neile siin meeldib, siis tulevad nad tagasi koos sõpradega. Oluline osa selles on ka teistel maakonna turismi- ja teenindusettevõtetel. Peame tähtsaks, et Saaremaa külalised saaksid elada mugavates hotellides, süüa maitsvaid toite ja tunda end siin igati turvaliselt,” arutles Anu Lomp.

Print Friendly, PDF & Email