Jaan Tätte menulaulud tõid restorani Pegasus täissaali

Reede õhtul Saare Golf Travel OÜ restoranis Pegasus esinenud menulaulik Jaan Tätte tõi esmakordselt hubasesse vabaajakohta täissaali publikut.

Saare Golf Travel OÜ tegevjuhi Anu Lombi sõnul oli saal äärest ääreni inimesi täis. “Pidime kohti isegi ära ütlema,” rääkis Lomp.
Kevade tervituskontserdi esimeses osas esines Tätte esimest korda avalikul kontserdil täiesti uute lauludega. Kontserdi teine pool oli aga kavandatud soovikontserdina, kus külastajad said tellida neid lugusid, mida nad ise hästi teadsid.

“Publik jäi rahule, kõigile väga meeldis,” rääkis Lomp, lisades, et Jaan Tätte on küll täielik kangelane, kes tuli Vilsandilt üle merejää jalgsi ja läks saarele tagasi lausa lagunevat jääd mööda. “Vägev artist, kes eluga riskides kohale tuli. Ta ütleski, et algul oli vaba vesi ja siis selline pehme jää, mida mööda tuli tihedalt tikkides tulla.”

Tegevjuht palus edasi anda vabandused teeninduse poolelt. “Enamik teenindajaid oli esmakordselt nii suurt hulka inimesi teenindamas. Tekkisid mõningad viivitused, aga noored püüdsid anda endast parima,” sõnas Lomp.

Järgmine avalik üritus on plaanitud 1. maiks, mil on esinema palutud Jüri Homenja. Pegasus avatakse igapäevaselt aprilli keskel.

Print Friendly, PDF & Email