Tiia Müürisepp valitseb jätkuvalt

Viimaste aastate maakonna naiste lauatennise valitsejanna Tiia Müürisepp (LKT Tops) ei andnud maakonna meistrivõistlustel lauatennise üksik- ja naispaarismängus oma konkurentidele sõnaõigust, võites täiseduga üksikmänguturniiri ja paaris Siisike Lehtsiga (LTK Tops) võidutses ta ka naispaarismängus.

Tõsi, 2007. aastal võitis üksikmängu tiitli Lii Vahter (LTK Tops), kes tervislikel põhjustel tänavu osaleda ei saanud.
Kaheksa naise konkurentsis sai teise koha Siisike Lehtsi, kes esikohamängus ei suutnud seekord Tiialt geimigi võita.

Esmakordselt riputati meistrivõistluste medal Ulvi Ingalti (LTK Tops) kaela. Ülitasavägises heitluses Merle Poopuu ja Veeve Kaasikuga (mõlemad LTK Tops) oli ainult omavaheliste mängude geimide suhe otsustav kriteerium, mille järgi pronksmedal Ingaltile kuulus.

Paarismängus saavutasid hõbemedali Veeve Kaasik – Ulvi Ingalt ja pronksmedalid kuulusid Maare Lindmetsale ja Ivika Laanetile.

Print Friendly, PDF & Email