Sakla seltsimajas tuleb avatud uste päev

Selle nädala reedel saavad kõik huvilised osa võtta Liikumise Kodukant projekti “Külaseltsi mitu tegu” avatud uste päevast, mis toimub Sakla seltsimajas. Osavõtt on tasuta.

Avatud on erinevad värkstoad, kus saab tutvust teha mitmete käsitöönippidega.
“Kohapeal saab ise meisterdada, juhendajad on olemas ning materjalid nende poolt,” ütles Sakla raamatukogu juhataja Agnessa Sepp Oma Saarele, lisades, et oodatud on kõik külaseltsid, seltsingud ja üksikisikud, kel huvi.

Näiteks õpetab Malle Raamat, kuidas teha siidimaali sallile, Silje Vaik tutvustab lapitöönippe, Helina Mäekivi teeb ülevaate lõhnaseepidest ning tema juhendamisel saab proovida ka seebi viltimist. Veel on võimalus ise kuivlilledest postkaarte valmistada, mida juhendab Alma Heinsalu. Massaaži võimalusi külas tutvustab Kaia Latkin.

Üritus toimub Saaremaa Kodukandi liikmete – Sakla Külaarengu Seltsi, Laadjala külaseltsi, Kõljala kultuuriseltsi Kevade ja Käesla külaseltsi – koostöös ning projekti toetab Vabaühenduste fond, mida rahastavad Norra, Island ja Liechtenstein Avatud Eesti Fondi vahendusel.

Kel huvi, võtke ühendust meiliaadressil saklaselts@hot.ee või helistage telefonil 53 462 102.

Print Friendly, PDF & Email