Saarlased tegid rahvastepallis puhta töö

Maakonna parimad rahvastepallurid käisid möödunud nädalal Kohilas mängimas 1.–3. kl Dumle rahvastepallivõistluse poolfinaalis. Läbi maakonna 1.–3. kl meistrivõistluste said õiguse mängida vabariiklikus poolfinaalis nii tüdrukute kui ka poiste arvestuses 2 paremat võistkonda.

 Kärlal toimunud võistlustel lunastasid tüdrukutest võiduga õiguse poolfinaalile Saaremaa ühisgümnaasium Kuressaare vanalinna kooli ees ning poistest vastupidi – Kuressaare VK SÜGi ees. Vabariiklikust poolfinaalist pidi vabariiklikku finaali edasi saama 2 parimat tüdrukute ja poistevõistkonda.

Kohilas toimunud poolfinaalis tegid saarlased puhta töö. Finaalmängudele Viljandisse pääsesid mõlema kooli mõlemad võistkonnad.
Poiste arvestuses võitis 7 võistkonna osalusega turniirisüsteemis toimunud poolfinaali täiseduga SÜG (vastastele ei loovutatud ühtegi võitu) Kuressaare vanalinna kooli ja Juuru gümnaasiumi ees.

Ka Kuressaare VK võitis kõiki ülejäänud vastaseid peale SÜG-i täiseduga. Võistluse võitnud SÜG-i võistkond mängis koosseisus Johannes Treiel, Robin Mäetalu, Karl-Kustav Kuning, Miikael Tuus, Harles Herman Ojasaar, Reio Pihlak, Karel Äär, Cevin Vahter; treener Mati Mäetalu.

Tüdrukute osas oli 10 võistkonna seas samuti parimad SÜG-i rahvastepallurid. Tüdrukute mängud toimusid kahes alagrupis ning lõpuks jõudsid finaalis kokku jällegi saarlased. Pingelisest mängust väljus 2 : 1 võiduga SÜG. Saarlastele järgnes kolmandana Kohila gümnaasium.

SÜG mängis koosseisus Gerli Gull, Airike Kapp, Kätrin Mändmaa, Karina Sepp, Kadri Aru, Janely Karjane, Karita Käsk, Eliisa Saar; treener Virge Treiel.

Print Friendly, PDF & Email