Saaremaa JK aaMeraaS loeb sisehooaja kordaläinuks (1)

Ajaloolise esimese Saaremaa klubina Eesti Futsali MV osalenud Saaremaa JK aaMeraaS lõpetas I liiga põhja-lõuna tsooni 5. kohaga.

Võetud eesmärgid said täidetud kuhjaga, arvestades seda teadmatust, mis hooaja alguses kogu futsali tasemest ja vastastest oli, siis 16 mänguga kogutud 6 võitu, 1 viik ja 9 kaotust on tore saavutus.

Arengut kõige ilmekamalt kajastab see, et kui I ringis saadi vaid 2 võitu (veel ka 1 viik ja 5 kaotust), siis II ringis juba topelt ehk 4 võitu (ja ka 4 kaotust). Väravaid suudeti kokku lüüa täpselt 100, endale aga lasti lüüa 106, kuid mida hooaja lõpupoole, seda paremaks mindi, sest I ringis olid löödud-lastud väravate suhe 49–57 (ehk 8), II ringis juba 51–49 (ehk+2).

Klubi parimateks väravalööjateks olid Reio Alt – 22 (kes kogu tsooni väravalööjate edetabelis jäi jagama 10.–12. kohta), Priit Ruga – 19, Andre Anis – 12, Janek Meet – 6, Mikk Hüüdma – 5 väravat. Meeskonda kuulusid veel Marion Toompuu, Mikk Hamburg, Gerdo Juht, Mikk Jõgi, Margus Kuusk, Andres Lehesoo, Keito Liiv, Hillar Lõbus, Andro Mänd, Timo Ojavee, Toomas Ojavee, Janek Piht, Argo Püüa, Kaarel Raamat, Arli Saar, Ott Torn ja Sven Õispuu.

Klubi tänab peasponsori OÜ Ersekon juhti Raimond Masterovi ja kõiki koostööpartnereid-toetajaid – Sikassaare Vanametall, S-Link, Saarte Investeering Rondum Trend, Marandivara, Linemen, Saarte Soojuspumbad, Saare Vesi, Aste PK, Turu Foto, Grand Rose Spa, R-kiosk, Kuressaare Spordibaasid –, kes aitasid meid raskel majanduslikul ajal. Loodame, et võetud sihid saavad teostatud koos kõigiga ka järgmistel hooaegadel.

Andre Käen

Print Friendly, PDF & Email