Kuressaare saavutas Eestimaa XI talimängudel neljanda koha

Põlvas toimunud Eestimaa XI talimängudel osalesid kõigi maakondade ning 28 linna ja 76 valla võistkonnad kokku ligi 2000 sportlasega.

Esmakordselt osalesid iga nelja aasta järel korraldatavatel talimängudel suuremad linnad (üle 10 000 elaniku). Kaheteistkümne suurema linna üldarvestuses saavutas I koha Kohtla-Järve (178 p) Narva (176 p) ees.

Kolmanda koha arvestuses kogusid võrdselt 161 punkti Kuressaare linn ja Rakvere linn, üldjuhendi kohaselt andis parem koht suusatamises III koha Rakverele ja jättis Kuressaare seekord 4. kohale.

Kolm päeva kestnud finaalvõistlustel esindasid Kuressaare linna kolm läbi eelvõistluste lõppvõistluse jõudnud lauamängude võistkonda ja suusatajad. Väga kõrgetasemelised olid male, kabe ja lauatennise võistlused, kus võistlemas olid oma ala Eesti absoluutsed tippmängijad. Seda suurem tunnustus meie võistkondade tublile esinemisele.

Kuressaare võistkondadest esinesid seekord kõige paremini kabetajad, kes saavutasid linnade arvestuses 4. koha (võistkonnas: Rein Kirst, Meelis Vaher, Inge Roots, Sten Vaher ja Anni Luup).

Kuuenda koha saavutas lauatennise võistkond koosseisus: Janek Saar, Taivo Esko, Siisike Lehtsi, Alari Saar ja Marleen Kubits. Maletajad (Marko Kolk, Martin Kallas, Milde Burkova, Matis Rüütel ja Liisa Uutsalu) tulid 8. kohale.

Suusatajad Lisette Toplaan, Johanna Toplaan, Susanna Toplaan, Mihkel Aavik, Rimo Timm, Jüri Suluste, Urmas Raik ja Anti Toplaan saavutasid kokkuvõttes linnade arvestuses 9. koha. Suusatajate parima tulemuse saavutas tüdrukute teatevõistkond, tulles TA vanuseklassis teatesõidus 5. kohale.

Suured tänud kõigile võistlejatele, alade võistkondade esindajatele (Juuno Jalakas, Jaan Truu, Janek Saar, Enn Laanemäe) ning toetajatele.

Kalev Kütt

Print Friendly, PDF & Email