Kohtus

Peksjale mõisteti rahaline karistus
Kannatanut jalaga näkku löönud 20-aastane Kaarel mõisteti kohtus peksmises süüdi, ning talle määrati 10 000 krooni suurune rahaline karistus.

Süüdistuse järgi hüppas varem kriminaalkorras karistamata Kaarel mullu 21. detsembri varahommikul kella kuue paiku Kuressaare linnas asuvas baaris laua peale ja lõi jalaga kaks korda näkku laua taga istuvat baarikülalist, tekitades talle ninaluumurru ja pindmised hematoomid.

Turvakoodid saanud mees varastas arvelt ligi 18 000 krooni
Kohus karistas 43-aastast Andrust ühe aasta pikkuse vangistusega, tingimisi 18-kuulise katseajaga, selle eest, et ta aasta alguses varastas oma tuttavalt rahakoti, milles oli 15 krooni sularaha, SEB pangakaart, Lukoili kaart ning pensionitunnistus.

Samal päeval võttis ta kannatanu poolt talle usaldatud turvakoodi kasutades varastatud pangakaardiga Tooma poe juures Hansapanga sularahaautomaadist neli korda välja sularaha, tekitades kannatanule 17 851 krooni kahju.

Purjus taksojuht sai karistada
Kohus karistas Kuressaares jaanuari lõpus purjuspäi taksot juhtinud Ants Estorni rahalise karistusega ning võttis temalt neljaks kuuks ära juhtimisõiguse.

Kohus tunnistas Estorni kokkuleppemenetluse korras süüdi mootorsõiduki alkoholijoobes juhtimises ja mõistis talle 13 740 krooni suuruse rahalise karistuse. Lisaks tuleb mehel riigituludesse tasuda teise astme kuriteo toimepanemise eest 6525 krooni sundraha.

Politsei tabas Ants Estorni 22. jaanuari hilisõhtul Kuressaares Torni tänaval takso tunnustega sõiduauto Audi A6 roolist ning tuvastas tal kerge alkoholijoobe. Kuna mees oli varem purjuspäi juhtimise eest karistatud väärteokorras, alustas politsei tema suhtes kriminaalmenetlust. Mullu juunis karistas politsei Ants Estorni sõiduki alkoholijoobes juhtimise eest 8100 krooni suuruse rahatrahviga.

Print Friendly, PDF & Email