Janek Saar saarlastest parim

Pärnu karikasarjal lauatennises osales Saaremaalt 8 mängijat, kellest Janek Saarel õnnestus seekordsel etapil saavutada hooaja parim tulemus – 5. koht – ning ta sai parima I järgu mängija auhinna. Janek Saar asub nüüd üldjärjestuses 9. kohal.

Teiste meie sportlaste kohad olid järgmised: Sven Issajev 12. (kokkuvõttes 20. ja etapi parim II järgu mängija); Taivo Esko 15. (kokkuvõttes 16.); Ants Saar 24. (kokkuvõttes 30. ja etapi parim III järgu mängija); Heiki Sullakatko 25. (kokkuvõttes 27.); Aare Lehtsi 28. (kokkuvõttes 35.); Tiia Müürisepp 30. (kokkuvõttes 34.); Alari Saar 47. (kokkuvõttes 50. ja parim kuni 13-aastaste noormängijate arvestuses).

Hooaja viiel etapil on osalenud 139 lauatennisemängijat. Järgmine ja ühtlasi ka selle hooaja viimane etapp toimub 22. märtsil.

SK Anto

Print Friendly, PDF & Email