Talente jätkub saarlastel ka raskel ajal (3)

Talente jätkub saarlastel ka raskel ajal

 

Saarlaste hulgas on andekaid inimesi olnud läbi aegade. Olgu tegemist mistahes alaga. Jagub kirjanikke, muusikuid, sportlasi, tantsijaid, teadlasi, poliitikutest või diplomaatidest rääkimata. Oleme läbilöögivõimeline rahvas, selles ei kahtle vist mitte keegi.

Üsna sageli näeme saarlasi kõikvõimalikes telemängudes. Koju on toodud mitmeid võite nii õnne- kui ka mälumängudest. Käimas olevas saatesarjas “Talendijaht” on üks kange saarlane endale edasipääsu juba taganud, nüüd on linti võetud juba järgmised talendid.

Semiir on saarlastele viimasel ajal nime teinud tantsumaailmas. Maailmameistrivõistluste kolmas koht näitab esinejate taset igal juhul. Eelmisel aastal “Talendijahi” finaali pääsemisega tagasid noored endale aga nüüd taas kutse saatesse.

Vaatamata kõigele negatiivsele, mis meid ümbritseb, tunnustame tublisid tegijaid meiegi. Talentide esinemine ja nende edu ei jäta külmaks ühtki saarlast. Toimetus soovib omalt poolt edu kõigile talentidele, kes oma tegevusega meid kõiki ka igapäevatöös innustavad.

Print Friendly, PDF & Email