Kokkuhoiuaeg

Kokkuhoiuaeg

 

Kui veel aastavahetuse eel tundus, et meie maakonda pole suuremad majandushädad veel jõudnud, siis nüüd oleme sunnitud alustama kokkuhoiukampaaniat. Sest vaatamata tulumaksu alalaekumistele tegi riik omavalitsuste eelarvetes veel ka oma kärped. Kokku hoidma peavad kõik, koristajast omavalitsusjuhini. Üle vaadatakse ka ametikohad ja töökoormused.

Omavalitsused pingutavad, et eelarveid tasakaalu saada. Kärbitakse investeeringuid, kallale on mindud palkadelegi. Juba on tulnud ka esimesi proteste, sest kõigil ühevõrra kärpida pole mõistlik. On ametikohti, mille töökoormus kasvab just rasketel aegadel.

Kiidame omavalitsusi, et eelarvete koostamist võetakse tõsiselt. Loodame, et enne juba niigi väikeste palkade kärpimist kaotatakse ära kõik n-ö luksushüved, olgu need ametnike piiramatud ametiautodega ringisõitmised või esinduskulud. Tänastes oludes maksku igaüks ikka ise oma eralõbud kinni!

Print Friendly, PDF & Email