Elanike arv vähenes veebruaris 23 inimese võrra (1)

Saare maakonna elanike arv kahanes veebruaris 23 inimese võrra ehk 36 036 elanikule. Kahe kuuga on elanike arv maakonnas vähenenud 54 võrra.

2009. aasta kahe kuuga on suurim langus toimunud Kihelkonna ja Mustjala vallas, kus on nüüd kummaski vähem üheksa inimest. Kaheksa inimest on vähem Pihtlas ja Torgus ning seitse inimest Laimjalas ja Muhus.

Kuressaare linna elanike arv on kahe kuuga tõusnud seitsme elaniku võrra, märtsi alguse seisuga elas Kuressaares 15 081 inimest. Elanike arvuga on plusspoolel ka Kärla vald, kus see arv on kahe kuuga kasvanud kuue võrra, ja Pöide vald, mis on plussis ühe elanikuga.

Kahe kuuga sündis Saaremaal 55 ja suri 75 inimest. Väljastpoolt maakonda tuli Saaremaale kahe kuuga elama 66 inimest, maakonnast lahkus 100 inimest.

Möödunud aastal vähenes elanike arv Saare maakonnas 248 elaniku võrra.

Print Friendly, PDF & Email