Eelmisel nädalal lisandus 32 töötut

Ajavahemikus 23.–27. veebruar täienes Saare maakonna töötute hulk arv 32 inimese võrra, neist 20 mehed ja 12 naised. See arv on pisut väiksem kui eelnenud nädalatel, sest lõppenud nädal oli ju 1,5 tööpäeva võrra lühem.

Kokku oli maakonna töötute registris reedese seisuga 1109 töötut. Tööturuameti Saaremaa osakonna juhataja Kaie Lepp ütles Oma Saarele, et olulisemad töösuhte lõpetamise põhjused oli tähtajalise töölepingu lõppemine (12), omal soovil töölt lahkumine (3), koondamine (2). 6 inimest lõpetas töösuhte muudel põhjustel.

Soomes jäi töötuks ja tuli tagasi viis inimest, koolilõpetajaist registreeris end töötuks neli.
Möödunud nädala lõpuks oli tööturuametil pakkuda 76 vaba töökohta, nädalaga tuli juurde ainult üks uus töökoht.

Töötuna arvel olek lõppes 5 inimesel. Üks neist läks pensionile, ühel õnnestus tööle saada ja kolm lihtsalt ei ilmunud määratud päeval tööturuametisse.

Print Friendly, PDF & Email