Noortekogu pooldab kooli sulgemist (36)

Noortekogu pooldab kooli sulgemist

SULGEMISE VASTU: Teisipäeval kogunesid Kuressaare põhikooli sulgemise vastased noored ja vanad miitingule.

Tänasel linnavolikogu istungil arutlusele tulevat linna koolivõrgu ümberkorralduse kava, mis näeb ette Kuressaare põhikooli liitmise Kuressaare gümnaasiumiga, toetab ka linna noori esindav noortekogu.

“Seoses muudatustega paraneksid õpilaste õppetingimused, näiteks saaksid noored ujuda, terviseparki kasutada, paraneksid poiste tööõpetuse õppetingimused jne,” märgitakse noortekogu kirjas linnavolikogu esimehele Toomas Takkisele.

Noortekogu arvates annaks selline otsus võimaluse täiendavateks arenguteks ka linna huvihariduse osas, mis on praegu noortekogu arvates alla igasugust arvestust.

1998. aastast tegutseva noortekogu ülesandeks on noortepoliitika kaudu esindada demokraatlikult noorte huvisid ning tagada noorte osalus noori puudutavate küsimuste kavandamisel, teostamisel ja hindamisel kohalikus omavalitsuses.

Print Friendly, PDF & Email