Meistrivõistluste viienda etapi võitis Villu Kallas

Kuressaare Lauatenniseklubi Tops mängusaalides toimunud maakonna meistrivõistluste viies ja viimane etapp lauamängude mitmevõistluses peeti kaheksa osaleja vahel. Seda seetõttu, et mitmed võistlejad olid edasipääsu juba eelnevalt kaheksa parema hulka ehk finaalturniirile kindlustanud.

Ringsüsteemis peetud võistluse võitis Villu Kallas (Kuressaare LTK Tops) 39 punktiga 56 võimalikust. Endale eelnevalt finaalipääsme lunastanud Gunnar Usin (LTK Tops) leppis teise kohaga (33 p 56-st) ja jätkuvalt heas vormis Olev Kiirend (LTK Tops) 29,5 punktiga oli kolmas.

Naiste arvestuses käis põnev võistlus Tiia Müürisepa ja Siisike Lehtsi vahel. Poole punktiga jäi lõpuks peale Lehtsi (vastavalt 28,5 p ja üldarvestuses 4. koht; Müürisepal 28 p ja 5. koht), olgugi et omavahelises mängus oli parem Müürisepp tulemusega 4,5 : 3,5.

Finaalturniirile pääsesid Rein Kirst (60 kohapunkti), Gunnar Usin (56 kp), Villu Kallas (54 kp), Olev Kiirend (51,5 kp), Tiia Müürisepp (45,5 kp), Arvet Kruuser (44 kp), Enno Kermik (41 kp) ja Jaak Turja (39,5 kp). Koha esiliigas kindlustasid Heino Tammeaid (38 kp), Matis Rüütel (35,5 kp), Gunnar Vaho (34 kp) ja Siisike Lehtsi (33,5 kp).

Ülejäänud kuus vaba kohta esiliigas saavad lunastada kõik soovijad, kellele korraldame aprillis kolm valikturniiri, millest läheb arvesse 2 paremat tulemust.

Gunnar Usin

Print Friendly, PDF & Email