Tornimäe lapsed käisid pealinnas (4)

Eile käisid Tornimäe põhikooli kahe klassi õpilased ühiskonnaõpetuse õpetaja Maire Kääridi eestvedamisel tutvumas pealinna võimukoridoridega.
Õpetaja Kääridil hakkab sellest kujunema väike traditsioon, sest ekskursioonil riigikogus käidi õpilastega juba teist aastat.

Võimukoridoridega tutvumise reisil jõuti riigikogusse, jälgiti sealset infotundi, külastati Pika Hermanni torni ning vesteldi kolmveerand tundi keskfraktsiooni liikmetega, kelle külalistena lapsed Toompeal olid. Nemad tutvustasidki õpilastele riigikogu töökorraldust.

Lisaks oli ühiskonnaõpetuse õpetaja sõnul kavas Stenbo-cki maja, Kadrioru lossi ja Kumu külastamine. Reisi eesmärgiks on saada ühiskonnaõpetuse raames riigivõimust terviklikum pilt ning tõsta huvi selle teema vastu.

Print Friendly, PDF & Email