Saaremaal on rahuldatud kõik pensionide kättesaamise protestid

Pensioni kättesaamisega veebruaris mingit probleemi olla ei tohiks, ütles eile Oma Saarele Pärnu pensioniameti esindaja Saaremaal Marve Nellis.

Kõik pensionärid, kes ei ole veel mingil põhjusel oma otsust teinud, saavad vastavalt kokkuleppele Eesti Postiga pensionipäeval koos pensioniga postkontorist kirja, kus saavad määratleda, kuidas nad tahavad raha kätte saada edaspidi.

“Me enam ei ole üle lugenud, kui palju meil neid “kadunud hingi” veel on, sest numbrid muutuvad iga päevaga,” nentis Nellis, lisades, et kindlasti ei ole neid inimesi enam sada nagu veel mõni aeg tagasi.

Nellis ütles, et proteste pensioni kättesaamise valikust äraütlemise kohta tuli neile 25–30 ringis (koos Hiiumaaga) ning “ei” öeldi vaid ühele hiidlasele, teised vaided rahuldati.

Ka kõik väikesaarte – Abruka ja Ruhnu – pensionärid saavad pensioni edaspidi Eesti Posti kaudu. “Püüame kõigile saata ka jaatavad vastused, praegu ei ole veel jõudnud,” lubas Nellis, toonitades, et veebruaris tuleb pensionipäev igal juhul ja raha kellelgi saamata ei jää.

Print Friendly, PDF & Email