“TUND TERVISELE“ loosiauhindade võitjad

Ülle Aav (Kaarma), Jürgen-Mark Heinmets (Kihelkonna), Eha Puna, Kristjan Teär ja Ilme Alt (Kuressaare), Arbo Baran (Kärla), Sander Jakunin (Laimjala), Tauno Paju (Leisi), Rita Lindau (Lümanda), Paavo Vara (Mustjala), Tiina Kirs (Muhu), Kerli Teesalu (Orissaare), Martin Haug (Pihtla), Linda Kirst (Pöide),

Gally Puusalu (Salme), Michell Kreem (Valjala), Jüri Alas (Kihelkonna), Urmen Koost (Kärla), Cris-Karlis Lepp (Leisi), Sirje Kuus (Lümanda), Heli Varik (Mustjala), Kaie Kirst (Orissaare), Indrek Kundrats (Pihtla), Kai Ellik (Salme), Anita Rahu (Valjala), Piret Sagur (Kuressaare), Kristin Tõru (Kuressaare), Taavi Prei (Kuressaare), Toivo Lepp (Leisi), T. Allik (Kuressaare), Aap Virves (Kuressaare), Mehis Pildre (Kärla), Kaidi Ottis (Salme), Elve Viljus (Kuressaare), Marku Saar (Kihelkonna),

Kaspar Salumaa (Kihelkonna), Helena Heinväli (Kuressaare), Karlis Mesila (Kuressaare), Saima (Kuressaare), Helve Turja (Pihtla), Kersti Tänav (Kärla), Janis Lõhmus (Kuressaare), Eva Maria Veitmaa (Leisi), Heleriin Lopp (Mustjala), Maie Kreem (Valjala), Aivar Kallas (Kihelkonna),

Aarne Juulik (Lümanda), Karlis Rump (Kärla), Mait Must (Kuressaare), Lea Leppik (Orissaare), Jaan Oolu (Lümanda), Malle Ige (Orissaare), Katrina Killandi (Kuressaare), Janek Kundrats (Pihtla), Kätlin Vinter (Mustjala), Rasmus (Kuressaare), Egert Ader (Kuressaare)

PEAAUHINNA SUUSAVARUSTUSE (suusad+kepid+saapad) VÕITIS Kenno Vahelaid (Kaarma)

Auhinnad saab kätte Kuressaare spordikeskuse II korruse spordiinfopunktist E–R 9–17 või kokkuleppel, helistades tel 45 20 376.
Korraldavad õnnitlevad kõiki võitjad ja tänavad läbiviijaid ning toetajaid!

Print Friendly, PDF & Email