Tervisetunnist võttis osa 810 inimest

Teist aastat järjest toimunud tervisespordiüritus “Tund tervisele” tõi üle terve maakonna sportima küll veidi vähem rahvast kui mullu, kuid sel aastal ei pakutud ka välja ujumisvõimalust Kuressaares, mis eelmisel aastal palju huvilisi ligi tõmbas.

Nädal tagasi toimunud üritusest võtsid osa kõik maakonna omavalitsused peale Torgu ja Ruhnu ning tunni aja jooksul sai harrastada mitut liiki sporti alates kepikõnnist ja pallimängudest ning lõpetades siseorienteerumise ja aeroobikaga.

Kõige rohkem tervisespordihuvilisi tuli kodust välja Kuressaares, kokku osales tänavu 207 inimest. Valdadest tugevdas oma tervist sportimisega enam inimesi Orissaares ja Salmel (69), aga ka Lümandas (56) ja Valjalas (53). Võrreldes eelmise aastaga ilmnes suurim osalejate arvu tõus Pihtlas, kus eelmise aasta 10 inimese asemel kogunes sel aastal juba 36 tervisespordihuvilist.

Kuressaares oli “Tund tervisele” ka linna tervisespordisarja “Liikudes tervemaks” avaüritus. Sari koondab endas 18 mitmesugust tervisespordiüritust kogu aasta kestel.

Print Friendly, PDF & Email