Saarlannad käisid Jõgeval poliitikajutte rääkimas

Laupäeval osales üheksateist tegusat saarlannat Jõgeval Eesti Keskerakonna Naiskogu KENA nõupidamisel.

Saaremaa KENA esinaise Lilian Raageli sõnul korraldab Keskerakonna naisteorganisatsioon alanud nädala laupäeval Tartus konverentsi “Töötus kasvab”.

“Sel foorumil esinevad ettekannetega paljud tuntud avaliku elu tegelased ja mõistagi jääb aega ka mõttevahetusteks ja diskussioonideks. Konverents on avatud kõigile ühiskonnaelust huvitatud inimestele, eriti on oodatud need, kes jäänud töötuks või keda ohustab koondamine. Kuigi tee Saaremaalt Tartusse on üsna pikk, loodame, et konverentsil osalevad nii kuulajate kui mõttearendajatena ka saarlased,” ütles ta.

Küsimusele, kas majanduslanguse tõttu peab ka ise midagi tööhõive osas muutma, vastas ehituse, restaureerimise ja majutusega tegelev Lillian Raagel, kes on ise Kaarma valla ettevõtja, järgmiselt: “Koondada pole meil kedagi tarvis. Samas ei otsi me ka uusi töötajaid, sest meil on välja kujunenud stabiilne töötajaskond.”

Lilan Raagel ja Urve Lillimägi, samuti aktiivne KENA-lane, märkisid, et saarlaste jaoks on üheks suuremaks probleemiks praegune olukord üleväinaliikluses. “Selleks, et oma koju jõuda, peame suuri rahasummasid kulutama,” märkis Lillimägi.

“Kohtumised elujõuliste ja pealehakkajate saarlannadega annavad alati positiivse laengu ja selle seltskonna juttudes on alati väärtuslik iva sees,” märkis KENA Jõgeva esinaine Heli Raevald.

Jaan Lukas

Print Friendly, PDF & Email