Karja eakad pidasid pidu

Eile sai Karja raamatukogu lugemistoas traditsioonilisel üritusel “Pühapäeva pärastlõuna eakamale rahvale!” kokku ümbruskonna vanem põlvkond.

Kui eelnevatel aastatel sai pidu peetud aasta lõpus, siis tänavune nihkus aasta algusesse. “Olen püüdnud inimesi individuaalselt kohale kutsuda ja tundub, et isiklik kontakt mõjub. Rahvast oli palju kohale tulnud – 31 inimest. Ma olin väga rahul, nii palju ei ole viimastel aastatel olnudki,” rõõmustas Karja raamatukogu juhataja ja ürituse korraldaja Lii Mägi.

“Ja mul on tekkinud oma väike abigrupp, kellega koos üritust teha.” Kohalik näite- ja show-trupp Ainuke esitas lühinäidendi “Memmed omakeskis” ja jäljendas “Entel-Tentelit” koos unustamatu tädi Rutiga. Muusikalisi vahepalu pakkus külapillimees Kusti Sädem ja sarnaselt saatega “Laulge kaasa” said pidulisedki kaasa laulda. Luuletusi luges õpilane Kristiina Humal.

Lii Mägi arvas, et pühapäevaste pärastlõunate korraldamine jätkub järgmiselgi aastal. “Nõudlust on ja rahvale väga meeldis. Siin naised isegi arvasid, et võiks juba kolme kuu pärast olla.”

Print Friendly, PDF & Email