Lihtne küsimus

Miks korraldab Kuressaare linnavalitsus linnakodanike foorumi ajal, mil enamik linnakodanikke on tööl? Kas foorumid on mõeldud vaid koolilastele, töötutele ja pensionäridele? Iseenesest on ju tegemist väga asjaliku ettevõtmisega.

Vastab Kuressaare linnavalitsuse pressiesindaja
Priit Pruul:

Linnakodanike foorum on sellisel kujul pilootprojekt, mis õnnestumise korral kindlasti jätkub. Loomulikult sai mõeldud eelkõige nende inimeste peale, kellel on infot ehk kõige raskem kätte saada – kahtlemata on need linna pensionärid, kelle initsiatiivist sai tegelikult alguse ka linnakodaniku foorumi esimene teema. Samuti mängib nende puhul olulist rolli ka näiteks aspekt, et nad saaksid õhtul pärast foorumit linnaliinibussidega kindlasti tagasi koju.

Samas ei maksa inimestel, kes foorumile ei jõua, karta, et nad sellest informatsioonist ilma jääksid – kindlasti avaldatakse räägitust olulisem Kuressaare Sõnumites, mis jõuab iga linlase postkasti. Lisaks on kõigil linnakodanikel võimalus esitada küsimusi ka ette, saates need e-posti aadressil: priit.pruul@kuressaare.ee . Edasiste foorumite osas võetakse vajadusel päris kindlasti kaalumisele ka kellaaja muutmine.

Print Friendly, PDF & Email