Juhtkiri: Heategevus jätkub vaatamata raskele ajale

Juhtkiri: Heategevus jätkub vaatamata raskele ajale

 

Heategevuskampaania Kuiva jalaga kooli näitab, et inimesed on vajalikku kohta valmis panustama. Annetanud on nii vilistlased kui kooliõpilased ja lastevanemad. Kui õpilased on valmis kinkima midagi oma koolile, siis on selge, et seda tehakse südamest.

Ka ärimehest ja poliitikust vilistlaste algatatud annetuste kogumise fondi, mille eesmärgiks on stipendiumite ja preemiate maksmine õpetajatele ja õpilastele, on kogunenud veerand miljoni jagu kroone. Juba on koolile ostetud uus digiklaver. Kõik need kampaaniad näitavad seda, et inimesed on valmis panustama sinna, kus raha tõeliselt vajatakse.

Ka Kihelkonna Hooldekodu jaoks laekub tasapisi annetusi. Sealt saavad tuge need, kel elutöö juba tehtud.

Toimetus tänab kõiki neid, kes on kampaaniate algatamise taga, ka neid, kes juba annetanud on. Pangaarved on aga avatud ja kõik, kellel on soov ühte või teise kohta panustada, saab seda teha veel edaspidigi.

Print Friendly, PDF & Email