Lühidalt spordist

Kergejõustiklastele kaks medalit
Laupäeval Võrus toimunud B klassi noorte meistrivõistlustel kergejõustikus hoolitses KJK Saare medalite eest Rauno Liitmäe, kes krooniti Eesti meistriks kõrgusüppes. Liitmäe ületas ainsana kõrguse 1.79.
Medali teenis Liitmäe ka kaugushüppes, kus tulemus 6.08 andis noormehele kolmanda koha. Võidu võttis 6.20 hüpanud pärnakas Keiso Pedriks.

Saalijalgpallis kaotus
Eesti meistrivõistluste esiliigas mängiv Saaremaa JK Aameraas lõpetas oma võitudeseeria, kui laupäeval kaotati Kohila Püsivusele 4 : 7.
Tabelis kuuendal kohal asuval meeskonnal on kontos kolm võitu, üks viik ja viis kaotust.

Jätkusid korvpallimeistrivõistlused
Maakonna korvpallimeistrivõistluste möödunud nädala ainsas kohtumises alistas SWE-7 Kihelkonna 64 : 55. Võitjate parimana viskas Mart Kõrgessaar 15 punkti ning kaotajate parim oli Tauno Selberg 14 punktiga.

Seeriavõistlusest sai 10 olümpiastarti
Varasemast kergejõustiku seeriavõistlusest on saanud kaks eraldi võistlust. Nooremad vanusegrupid võistlevad nüüd omaette võistlussarjas ehk siis TV 10 olümpiastarti Saaremaa, mis koosneb nagu vabariiklik võistlus neljast etapist ja finaalist. Võistlus on individuaalne ja koolidevahelist arvestust ei peeta. Vanem vanusegrupp: 1995.–96. a sündinud poisid ja tüdrukud.

Noorem vanusegrupp: 1997. a ja hiljem sündinud poisid ja tüdrukud.
Saaremaa I etapp toimub neljapäeval, 22. jaanuaril algusega kell 16 Kuressaare spordikeskuse kergejõustikuhallis.

Teise võistlusena jääb edasi kestma kergejõustiku seeriavõistlus samade reeglite kohaselt nagu varasematelgi aastatel, ainult vanuseklasse on kavas kolm: B-klass, kuhu kuuluvad 1994.–95. a sündinud, A-klass, kus on 1992.–93. a sündinud, ja juuniorid ehk 1990.–91. a sündinud.

Etappe on seitse ja kavas järgmised alad: 60 m, kaugus, kuul, kõrgus, 60 m tõkkejooks, teivas ja oda.
Neljapäeval, 29. jaanuaril algusega kell 17.30 Kuressaare spordikeskuse kergejõustikuhallis toimuvad seeriavõistluse I ja II etapp.

Andres Laide

Print Friendly, PDF & Email