Vastukaja: "Riigikogu saarte toetusgrupp toetab odavamat ülesõitu"

Oma Saar, 14. jaanuar 2009
Internetikommentaarid

Muinaslugu
Võiks laulda muinaslugu maanteepikendusest, aga siiski võiks enne ära kuulata valitsuse, laevakompanii ja paljude praamiühendust kasutavate ettevõtete arvamused seisukohtade ning rakendamise võimalikkuse osas.

Jääks ära aastaid kestnud riigikogulaste jutuvada soodustuste ja püsiühenduse lubamistest saarte elanikele. Muidugi ka mandri omadele. Oi, kui palju pahandust ja rahulolematust tooks selline kava eesti inimeste seas. Juba praegune ootejärjekord suurtes sadamates tekitab lolli osas olemise tunde eelisega praamile saanute suhtes.

Mandrisaarlane
Nõus maavalitsusega, et saarlasel tuleb maksta ainult maanteepikenduse alusel. Lisaks saarlaste eelispääs praamile. Kas tallinlane maksab mingit maksu ja ootab oma järjekorda, kui Tartusse sõidab?

Print Friendly, PDF & Email