Säästumarket läheb remonti (7)

Täna algas remont Kuressaares Mooni tänaval asuvas Säästumarketis. Vastremonditud Säästumarket avab oma uksed juba nädala pärast.

“Säästumarket läheb veelgi paremaks,” lubab plakat, mis teavitab kliente nädalasest uuenduskuurist. Renoveerimise käigus uuendatakse kaupluse sisekujundust ja sortimenti vastavalt kaupluseketi uuele kontseptsioonile.

Rimi Eesti Food AS-i turundus- ja kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja on varem öelnud, et sarnaselt novembris Kuressaares Kihelkonna maanteel avatud Säästumarketile hakkab ka vanas Säästumarketis olema senise 1200 toote asemel ligikaudu 1700 toodet, kusjuures pisut on vähendatud tööstuskauba osakaalu ja suurendatud eelkõige värske kauba sortimenti.

Kõik Säästumarketi kliendid saavad remondi ajal külastada sama keti kauplust, mis asub Kihelkonna maanteel.

Print Friendly, PDF & Email