Juhtkiri: Lasteaiamängud prügiga (9)

Juhtkiri: Lasteaiamängud prügiga

 

Kemplemine Kudjape jäätmejaama ümber võib Saaremaale tähendada pilti, et siit ära saadetud sorteerimata prügi toimetatakse saarele tagasi, kuna prügi peab olema sorteeritud. Umbes nagu “Kuulsuse narrid” Tatikas ja Vesipruul surnud kassi üle aia loopisid.

Arusaadav, et üks firma võitleb ellujäämise eest ja seetõttu usub, et temal on õigus, ning loobib vastasele kaikaid kodarasse. Tundub, et vahet ei ole, kellele õigust mõistev komisjon pai teeb, ees ootab kohtusaaga, mis venib pikaks. Kaotajaks jääb siiski saarlane.

Me peame tõesti ise prügi sorteerima ja saame sellega vähekegi kaasa aidata, kui peaks juhtuma nii, et jäätmejaama nii pea ei tule. Kuid siiski võiksid asjaosalised ettevõtted mõistuse pähe võtta ja teha mingigi kompromissi. Me ei taha prügi sisse uppuda!

Print Friendly, PDF & Email