Spaahotellid Saaremaa Valss ja Rüütli sulgevad talveks uksed (12)

Kuressaare Sanatooriumile kuuluva spaahotelli Saaremaa Valss registratuuris vastati reedel broneeringu soovile, et jaanuaris suletakse spaahotellid Saaremaa Valss ja Rüütli kuni veebruari lõpuni, kuna majanduslanguse tõttu ei jagu kliente.

Hotelli Spa Hotell Saaremaa Valss registratuurist öeldi, et jaanuaris lähevad spaahotellid Rüütli ja Valss kinni kuni 28. veebruarini, kirjutab ajaleht Äripäev. Ainult spaahotell Meri jääb avatuks.

Administratsioonist põhjendati, et majanduslangus on nii suur, et kliente pole – ainult üks hotell majutab kõik kliendid ära.

Grand Rose SPA Hotel teatas Äripäevale, et majanduslanguse tõttu jääb hotelli täituvus tänavu madalamaks ning vastavalt rakendatakse töötajatele osalist tööaega.

Grand Rose SPA Hoteli müügi- ja turundusosakonna juht Liina Pärlin ütles, et 2009. aastal turg kukub ja hotelli täituvus jääb madalamaks kui eelmisel kahel aastal, mistõttu tehakse klientidele eripakkumisi. “Talvehooajaks ei ole plaaninud hotelli sulgemist, kuid mõnedele töötajatele rakendame vastavalt hotelli täituvusele osalist tööaega,” sõnas Pärlin.

Georg Otsa spaad opereeriva Legendijuhtimise ASi tegevdirektori Tarmo Sumbergi sõnul nad spaa sulgemist ei plaani. Spaa täituvust pühade ajal hindas Sumberg normaalseks, kuid tõdes, et 2007. aastal oli siiski külastajaid rohkem.

Print Friendly, PDF & Email