Aasta kiitus ja laitus (2)

Aasta kiitus

Suurima kiituse on ära teeninud prügikoristuskampaania TEEME ÄRA! 2008. Eeltööd, mis selle ettevõtmise kordaminekuks ära tehti, on võimatu õiglaselt hinnata.

Tulemus: metsadest veeti välja sadu tonne sinna aastakümnete jooksul tassitud rämpsu. Kaasa lõid kõik, alates lastest kuni pensionärideni välja. Lisaks veel saadud emotsioonid koostegemise rõõmust! Aitäh kõigile, kes selles aktsioonis kaasa lõid!

Aasta laitus

Rasketel aegadel tehakse elukorralduses muudatusi, et elada kokkuhoidlikumalt. Täna laidame tegu, kus muudatused küll koondamisi kaasa ei toonud, aga ometi jäid inimesed “riiklike” hammasrataste vahele.

Jutt on Sõmera ja Kogula hooldekodude üleminekust ASi Hoolekandeteenused haldusalasse, mis tipnes tänuväärt tööd tegevate inimeste pikaajalise solgutamisega töölepingu- ja palgavaidluste tõttu.

Print Friendly, PDF & Email