Nana jõulutervitus

Nana jõulutervitus

 

Keyui Nana Addai on Inglismaal elav noormees, kes oktoobris-novembris oli praktikal Kuressaare ametikoolis ja tegeles Saaremaa noortega. Nana on Ghana presidendi lapselaps, kellele meeldis Saaremaal väga, ta plaanib tuleval siia tagasi tulla omapäi uitama.

“Palun ütle suur aitäh Saaremaa inimestele, kes meid siin vastu võtsid ning meie vastu tõesti väga kenad olid. Ma olen kindel, et kõik inimesed siin, kellega ma koos töötan ja õpin, tahaksid Eesti kohta rohkem teada saada.
Seal oli tore olla ja ma nautisin neid kenasid kohti ja kohtumisi andekate inimestega.

Jõulude ajal ärme unustame, et jõulusüda on süda, mis annab. On avali süda, mis mõtleb eelkõige teistele, mitte endale. Beebi-Jeesuse sündimine on kogu ajaloo kõige tähtsam sündmus, sest see tähendas raviva armastuse külvamist haigesse maailma ning see muutis inimsüdameid kaheks tuhandeks aastaks.
Kõigi pekslevate südamete all on peidus seesama jõulusüda.”

Print Friendly, PDF & Email