Jätkus Tuule Grupi turniir (1)

Pea kaks nädalat tagasi peeti Tuule Grupi karikaturniiridel järjekordsed osavõistlused.

Lõplik paremusjärjestus selgitati vanemas astmes, algklasside õpilastele oli tegu teise etapiga. Tehnikakaupluse Expert auhindadele peetud turniiril osutus parimaks kooliks Saaremaa ühisgümnaasium, edestades Kuressaare gümnaasiumi vaid kahe punktiga, kirjutab fckuressaare.ee .

Enne viimast osavõistlust jagasid nii SÜG kui KG 22 punktiga esikohta, kuid viimase vääratus mängus Lümanda põhikooli vastu, mis lõppes 0 : 0 viigiga, maksis neile ka turniiri üldvõidu. Viimasel etapil vaid võite tunnistanud Saaremaa ühisgümnaasiumi esindus loovutas kolme osavõistluse peale vaid viis punkti.

Liiderduost jäi juba selgemalt maha Lümanda põhikooli võistkond, kes kaotas KG-le kokkuvõttes kuue punktiga, ent edestas Leisi keskkooli ja Kuressaare vanalinna kooli vastavalt vaid ühe ja kahe silmaga.

Viimasel etapil osalesid ka kaks võistkonda, Käina gümnaasium ja Kärdla ühisgümnaasium, väljaspool arvestust. Mõlemad koolid teenisid saarlaste vastu mängides ühe viigi ning kolm kaotust. Käina viigistas 0 : 0 Kaarma põhikooliga ning kaotas 0 : 3 Tornimäe põhikoolile ning 1 : 2 nii Valjala põhikoolile kui Kuressaare vanalinna koolile.

Kärdla ühisgümnaasiumi võistkonnal õnnestus 1 : 1 viik välja mängida Kahtla põhikooli vastu. Kaotused tulid vastu võtta Saaremaa ühisgümnaasiumilt, Aste põhikoolilt ja Kuressaare gümnaasiumilt vastavalt 1 : 4, 0 : 1 ja 0 : 6.

Turniiri suurimaks väravakütiks tõusis Jüri Põld Saaremaa ühisgümnaasiumi võistkonnast 13 tabamusega. Teist kuni neljandat kohta jagasid 12 väravaga Mait Erlenbach (KG), Andre Aus (Leisi KK) ja Lauri Kolk (Valjala).

Kokku löödi turniiril 216 väravat (esimesel 69, teisel 60 ja kolmandal 77) 49 erineva mängija poolt. Löödi ka 5 omaväravat, kokku osales 140 last.

Print Friendly, PDF & Email