Mudilased said Emma keskuse

Mudilased said Emma keskuse

RÕÕMU VÄIKSEMALE JA SUUREMALE: Emma mängukeskuse omaniku Eliis Paimre sõnul tingisid vahva ettevõtmise oma lapsed. Pere pisitütar Marili on aga koos emmega parajasti tööl.

Detsembri algul avati Kuressaares Vallimaa ja Sepa tänava nurgal asuvates endistes poeruumides Emma mängukeskus, mis mõeldud mudilastele. Keskusse võivad vanemad tulla koos lapsega mängima ja tuua oma pesamuna ka mõne tähtsa asjatoimetuse ajaks hoida.

Lisaks mängulustile pakub Emma lastekeskus võimalust pisipere sünnipäeva pidamiseks.

“Kohe-kohe peaks valmis saama meie kodulehekülg, tahame avada oma ruumes ka beebikooli ning jõuludeks müügile tuua kinkekaardid, mille eest on siis võimalik kas sünnipäevapidu korraldada või niisama mängima tulla,” rääkis keskuse omanik Eliis Paimre. Tema sõnul käib praegu n-ö pinna sondeerimine, et teada saada emade-isade vajadusi.

“Meilt on näiteks küsitud ka laste õhtust hoiuaega, sest vanemad tahaksid just õhtul kas või trenni minna, aga pole last kusagile jätta,” tõi Eliis Paimre näite. Ta on siiani olnud rõõmsalt üllatunud, et nende tegemised nii positiivset vastukaja on saanud.

Emma mängukeskuse idee sai Paimre pere siis, kui hakati otsima kohta poeg Marteni kolmanda sünnipäeva pidamiseks.
“Olime just Tallinnast Kuressaarde kolinud ning et seal on igasugused mängutoad hästi populaarsed, olime üllatunud, et siin neid nii vähe on ning päris väikestele lastele sobilikku me ei leidnudki – Mürala oli kinni ning Lustjala tundus liiga suur olevat,” rääkis Eliis Paimre.

Emma keskusse võib tulla juba pooleaastase maimukesega. Eliis Paimre sõnul ei ole ülemist vanusepiiri paika pandud ning koos väiksemate õdede-vendadega on Emmas käinud ka 10-aastased.

Print Friendly, PDF & Email