Lennufirma plaanib hindu langetada (5)

Oma Saare andmeil langetab Estonian Air lennukipileti hindu Kuressaare–Tallinn liinil.

“Kaalume tõepoolest piletihinda langetada, kuid täpsem info selle kohta tuleb hiljem,” ütles Oma Saarele Estonian Airi PR-direktor Ilona Eskelinen.
Praegu maksab lennukipilet 484 krooni, väidetavalt on räägitud isegi kuni 40-protsendilisest hinnalangetamisest.

Kui oktoobris lendas suuresti tänu kampaaniahindadele ja Kuressaares toimunud suurele konverentsile Kuressaare ja Tallinna vahet umbes poolteist tuhat reisijat, siis novembris vaid alla kuuesaja.

Eesti Televisiooni andmetel kavatseb Tallinn–Kuressaare–Tallinn liinil oktoobrist alates lendav Estonian Air muuta ka lennugraafiku reisijatele sobivamaks. Nimelt tahab Estonian Air Kuressaare–Tallinn liini lendavate lennukite pardal kahe nädala jooksul küsimustikuga välja selgitada, millised lennuajad oleksid sellel liinil lendajate jaoks kõige sobilikumad.

“Kui sellest uuringust selgub, et see kellaaeg on meie kliendile absoluutselt sobimatu, siis me teeme kõik, mis meie võimuses, et seda kliendile sobivamaks muuta,” ütles Eesti Rahvusringhäälingu uudistele Rauno Parra, Estonian Airi tulude ja hinnataseme osakonna juhataja.

Kuna Estonian Airi lennuki pardal saavad oma arvamust avaldada ainult praegused lendajad, siis peagi saavad küsitlusele Saare maavalitsuse kodulehel vastata ka need, kes sel perioodil lennukiga ei liikle.

Print Friendly, PDF & Email