Saarlased kaotasid võrkpalli karikafinaalis tartlastele

Saarlaste Veiko Lemberi ja Keith Puparti koduklubi Tallinna Selver pidi eile Võrus mängitud Eesti võrkpalli karikavõistluste finaalis 1 : 3 alla vanduma Tartu Pere Leiva meeskonnale. Saarlased viibisid väljakul terve kohtumise.

Võitnud esimese geimi kindlalt 25 : 20, jäi Selver teises geimis domineerinud Tartule alla 23 : 25. Kolmandas ei suutnud Selver kordagi juhtima minna ning 25 : 20 geimivõiduga asus Tartu kohtumist juhtima. Neljandas geimis võttis Pere Leib pärast pingelist mängu geimivõidu 27 : 25 ning seega ka kogu mängu võidu 3 : 1.

Tartlased on ainsad, kes on olnud sel hooajal suutelised Selverit võitma. Võrus saadud kaotus oli Selveri meeskonnale Tartu käest viimase pooleteise nädala jooksul juba teine. Samad meeskonnad on karikafinaalis vastamisi olnud ka kaks viimast aastat, kuid seni on alati Selveri jaks tartlastest üle käinud.

Print Friendly, PDF & Email