Omavalitsusliit jagas stipendiume (2)

Saaremaa omavalitsuste liit jagas sel nädalal tänavusi õppuritele mõeldud stipendiume. Kokku laekus neljale stipendiumile 17 avaldust.

Stipendiumikomisjoni kuuluv Evi Männik ütles, et valikut väga raske teha ei olnud, kuna stipendiumide määramisel peavad kandidaadid vastama teatud tingimustele. Eriliselt tõi Männik välja tänavuse Oskar Kallase stipendiumi saaja Kadri Uusi, kes on Warwicki ülikooli esimese kursuse magistrant ning paistab silma väga kõrge õppeedukusega.

Samuti kiitis Männik Timotheus Grünthali stipendiumi saanud Liis Madissoni, kes jätkab oma õpinguid Tartu ülikooli avatud ülikooli ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetaja eriala magistrantuuris teisel kursusel ning töötab juba Kuressaare gümnaasiumis ajalooõpetajana.

Johann von Luce stipendium määrati Kristel Turjale, kes õpib Tartu ülikooli ökoloogia ja elustikukaitse magistrantuuri II kursusel, ning Johannes Hindi stipendiumi sai Kaarel Rand Chalmersi tehnikaülikooli magistriprogrammi II kursuselt.

Ühe stipendiumi suurus on 15 000 krooni.

Print Friendly, PDF & Email