Lauamängude mitmevõistlejate hooaja algust dikteerib Rein Kirst

Läinud reede õhtupoolikul peeti Kuressaare lauatenniseklubi Tops mängusaalides maakonna meistrivõistluste esiliiga teine etapp lauamängude mitmevõistluses.

Nagu esimeselgi etapil, võttis jälle napi võidu Rein Kirst (LTK Tops) valitseva meistri Gunnar Usina (LTK Tops) ees. Kirst kogus 30 punkti 40-st võimalikust ja edestas Usinat võistluse lõpus vaid kahe punktiga.
Kolmanda koha sai alles esimest hooaega esiliigas võistlev Olev Kiirend (LTK Tops), kes jäi võitjast maha juba 8,5 punktiga.

Võistlus õnnestus ka Salme mehel Arvet Kruuseril, kes 20 punktiga kõrge neljanda koha saavutas. Võrdselt 18,5 punkti kogusid 3 mitmevõistlejat – viimastel aastatel üha stabiilsemalt võistlev Enno Kermik, parim koolinoor Matis Rüütel Kahtla koolist ja vabariigi naiste eksmeister ning maakonna valitsev naiste meister Tiia Müürisepp (LTK Tops), kes oli ühtlasi ka teise etapi parim naine.

Alavõidud jagunesid mitmevõistlejate vahel alljärgnevalt: välkmales said 8 punkti 10-st võimalikust Rein Kirst ja Matis Rüütel, välkkabes peremehetses maksimaalse tulemusega Rein Kirst (10 p 10-st), koroonas napsas viimases voorus esikoha Arvet Kruuser (8 geimi 10-st) ning lauatennises ei leidunud vastaseid ei Tiia Müürisepale ega Usinale (mõlemal 10 punkti 10-st võimalikust), kes paraku loosi tahtel omavahel ei kohtunudki.

Hooaja algust dikteerib Rein Kirst, kes kahe etapi kokkuvõttes juhib 40 kohapunktiga, Gunnar Usin on 36 kohapunktiga jooksva tabeli teine ja kolmandat kohta hoiab Tiia Müürisepp 30 kohapunktiga. Talle järgnevad Olev Kiirend (29,5 kp.), Enno Kermik (28,0 kp.) ja Arvet Kruuser (28,5 kp.). Teistel on punkte vähem. Järgmine osavõistlus toimub 12. detsembril kell 17.30.

Print Friendly, PDF & Email